Jeugd EHBO

Zoals een bekende slogan al zegt, “Jong geleerd is oud gedaan”

Daarom wordt er ieder schooljaar op diverse basisscholen in Heerhugowaard door vrijwilligers van onze EHBO vereniging de cursus Jeugd EHBO-A gegeven. Deze activiteit vindt al 25 jaar plaats en de kinderen uit groep 7 en 8 kijken hier elk jaar naar uit. De EHBO-ers die les geven doen dit daarom ook met veel plezier. Jeugd EHBO heeft een echte meerwaarde voor uw leerlingen en de school.
Wanneer u zich als school wilt aanmelden voor jeugd EHBO dan kunt u de button hieronder aanklikken.

Klik hier voor het aanvraagformulier Jeugd EHBO op school

Jeugd EHBO

Vrijwilligers gevraagd

Om alle kinderen de mogelijkheid te kunnen geven om de cursus Jeugd EHBO te volgen zoeken wij EHBO’ers die het leuk vinden om les aan deze kinderen te gaan geven. Indien u zich opgeeft, loopt u eerst met een ervaren EHBO-er mee om te zien wat het inhoudt zodat u goed voorbereid aan de slag kunt. De lestijden worden altijd bepaald in overleg met de EHBO-er. Ook wordt rekening gehouden met uw voorkeur voor een school, bijvoorbeeld de school van uw eigen (klein) kind.

Een geldig EHBO-diploma en enthousiasme is voldoende om op basisscholen EHBO les te kunnen geven. Het is niet verplicht om op de school van uw kind(eren) les te geven. Misschien heeft u zelf helemaal geen kinderen, maar wel zin om 9 á 10 weken (1 a 2 uurtjes op 1 dag per week) achtereen, 1x per week les te geven. Of zit(ten) uw kind(eren) al op het voortgezet, dan ook kunt u zich aanmelden om les te gaan geven.

Dus laat u zich niet weerhouden om u aan te melden. Hoe meer EHBO-ers er zijn die lessen willen gaan geven hoe meer scholen en daarmee leerlingen EHBO krijgen.

Voor meer informatie of het inschrijfformulier terug te sturen, kunt u een e-mail sturen aan: info@ehbohhw.nl

Scholen:

Wij kunnen u gezien het bovenstaande geen garantie geven op een succesvolle invulling. Wij adviseren u daarom om de ouders van de kinderen te benaderen met de vraag of zij een EHBO-diploma hebben en zo ja, of zij geen jeugd-EHBO willen geven.