Vrijwilligers

Ieder schooljaar wordt er op diverse basisscholen in Heerhugowaard door vrijwilligers van onze EHBO vereniging jeugd EHBO-A gegeven. Deze activiteit vindt al 25 jaar plaats en de kinderen uit groep 7 en 8 kijken hier elk jaar naar uit. De EHBO-ers die les geven doen dit daarom ook met veel plezier.

Download hier het aanvraagformulier voor JEUGD-EHBO

Om alle kinderen te voorzien van jeugd EHBO zoeken wij EHBO’ers die het leuk vinden om les te gaan geven. Indien u zich opgeeft, loopt u eerst met een ervaren EHBO-er mee om te zien wat alles inhoudt. De lestijden worden altijd bepaald in overleg met de EHBO-er. Ook wordt rekening gehouden met uw voorkeur voor een school, b.v. de school van uw eigen (klein) kind.

Een geldig EHBO-diploma en enthousiasme is voldoende om op basisscholen EHBO les te geven. Het is niet verplicht om op de school van uw kind(eren) les te geven. Misschien heeft u zelf helemaal geen kinderen, maar wel zin om 9 á 10 weken (1 a 2 uurtjes op 1 dag per week) achtereen, 1x per week les te geven. Of zit(ten) uw kind(eren) al op het voortgezet, dan ook kunt u zich aanmelden om les te gaan geven. 

Dus laat het u niet weerhouden zich aan te melden. Hoe meer EHBO-ers er zijn die lessen willen gaan geven hoe meer scholen en daarmee leerlingen EHBO krijgen.

Voor meer informatie of het inschrijfformulier terug te sturen, kunt u een e-mail sturen aan: info@ehbohhw.nl

Scholen:

Indien u als school zicht wenst aan te melden kunt u het Aanvraagformulier JEUGD-EHBO downloaden

Het ingevulde formulier kunt u vervolgens terugsturen aan: info@ehbohhw.nl

Wij kunnen u gezien het bovenstaande geen garantie geven op een succesvolle invulling. Wij adviseren u daarom om de ouders van de kinderen te benaderen met de vraag of zij een EHBO-diploma hebben en zo ja, of zij geen jeugd-EHBO willen geven.